CONSULT DIERENTOLK

Ontdek wat er in jouw dier speelt

Dierencommunicatie

Het communiceren met dieren verloopt via een andere weg dan de vijf bekende zintuigen. Als dierentolk heb ik geleerd mij voor dieren volledig open te stellen en op mijn intuïtie te vertrouwen. Informatie van het dier kan daardoor telepatisch bij me binnenkomen via woorden, beelden, gevoelens, lichamelijke beleving en soms reuk.

Interactief gesprek

De informatie die ik van een dier ontvang breng ik zo goed als mogelijk over door middel van taal. Maar het blijft zeker niet bij eenrichtingsverkeer. Als dierentolk faciliteer ik een interactief gesprek waarbij ik ook aan het dier de bedoelingen of de uitleg van hun eigenaar overbreng. Dit gaat veelal met beelden en een wederzijds weten/begrijpen.

Telefonisch consult

Als dierentolk werk ik meestal telefonisch op afstand. Zodoende kan ik mij, zonder te worden afgeleid, energetisch het beste met het dier verbinden. We maken een afspraak, jij stuurt een foto van je dier en op het moment dat je mij belt maak ik pas contact met je dier. Het is verstandig om zelf alles wat ik zeg op te schrijven. Dat lukt altijd goed omdat er tijdens de gesprekken stiltes vallen als ik met het dier bezig ben. Het fijne van deze manier van werken is dat er meteen gereageerd kan worden op elkaar.

Voor welke dieren?

Ik werk met huisdieren, boerderijdieren, vrije dieren tot dieren in gevangenschap. Zelfs als het dier overleden is kan ik daar contact mee maken. Is jouw dier onverklaarbaar ziek of is er sprake van een trauma of probleemgedrag? Is het dier onrustig of kan het niet alleen zijn? Wil je het zo goed als mogelijk begeleiden in de laatste levensfase? Doe jij je best maar speelt er iets anders waar je niet uitkomt? Of wil je jouw huis- of boerderijdier ‘gewoon’ beter begrijpen en je onderlinge band versterken? In al deze gevallen, en andere, kan een consult van grote waarde zijn.

Resultaten

De uitkomsten van een woordloos gesprek met een dier lopen sterk uiteen. De ene keer verrassend verhelderend en praktisch. De andere keer bevestigend, ontroerend, grappig, inspirerend, confronterend of … vaag en ontwijkend. Als dierentolk kan ik daarover niets beloven omdat de loop van het gesprek van het dier afhangt. Het is aan het dier om te antwoorden. Soms is iets ‘eenvoudig’ op te lossen en soms is het flink puzzelen. Maar wat de uitkomsten ook zijn: een gesprek met je dier verandert altijd je kijk.

Wat vinden anderen?

“Meteen na het gesprek kon ik mijn paard al gewoon benaderen, zonder dat ze wegliep.”

Laury

“Jij luistert en haalt de paniek eraf. En je legt dingen uit. Dat is wel fijn.”

Kat Geo

“Super super bijzonder hoe hij vandaag geheel veranderd is!! Weer het speelse ondeugende jonge paardje.”

Anja

“Ik laat niet het achterste van mijn tong zien. Dat doet mijn mens ook niet.”

Hond Bertus

“Helaas is er nog niet veel veranderd, maar ik ben wel een stuk wijzer geworden.”

Henk

“Ik vind je streng. Duidelijk naar haar: prima. Maar streng naar mij…”

Kat Megan

“De herplaatsingskat waar Piek op mijn verzoek contact mee opnam, bleek exact te hebben voorspeld hoe de herplaatsing zou verlopen.” 

Alma

“Jij hebt onze kat weer aan het eten gekregen.”

Dirk-Jan

“Jij bent soepel van geest, dat praat makkelijk.”

Konijn Babet

“Je hebt met onze kat gepraat, met mooi resultaat!”

Jaap

“Het is wel makkelijk dat jij er soms bij komt, want mijn vrouw doet of ze me niet begrijpt.”

Paard Hending

“Dankjewel voor het vertalen van de gevoelens van onze hond. Dat heeft me goed gedaan.”

Anica

“Ik ervaar de nuchtere en heldere verwoording van Piek als een verademing. Daarnaast getuigt haar wijze van verwoorden van respect.”

Frans

“Het was fijn om in die laatste levensfase een beroep te kunnen doen op Piek.”

Juul

Kosten

Een telefonisch dierenconsult op basis van circa 1 uur kost € 65,-. Soms blijkt dat een korter gesprek voldoende is. In dat geval hanteer ik een tarief van € 48,50. Voor een eventueel vervolggesprek vraag ik € 40,-. Maar de praktijk wijst uit dat één gesprek meestal voldoende is.

Vragen of afspraak maken?

Heb je nog vragen over dierencommunicatie en mijn werk als dierentolk? Of wil je een afspraak voor een consult maken? Neem dan contact met me op.

Met dierzame groet, Piek