CURSUS DIERENTOLK en DIERENCOMMUNICATIE

Leer zelf met je dier écht te communiceren

Dierencommunicatie

Met regelmaat geef ik samen met Petra Maartense cursus in het communiceren met dieren. Door je open te stellen en op je intuïtie te vertrouwen leer je via een andere weg dan met de vijf bekende zintuigen te communiceren. Naast een basiscursus van 3 dagen zijn er terugkomdagen om onderling verhalen en ervaringen uit te wisselen. En te kijken hoe Petra en ik nog verdere ondersteuning en aanmoediging kunnen bieden.

Wat levert het je op?

Je leert communiceren met zowel je eigen huisdier(en) als met die van anderen. Maar ook vrije dieren komen aan bod. Dat opent het een heel nieuwe wereld voor je! Je kijkt nooit meer hetzelfde naar een vlieg, een vis of een vogel. En je zal merken dat dieren ook anders op jou reageren. Alsof ze het aanvoelen… En tenslotte, door te leren je open te stellen en op je intuitie te vertrouwen, boort de cursus in jezelf ook nieuwe mogelijkheden aan.

Voor wie?

Dierencommunicatie is geen trucje maar een ieder zou het moeten kunnen leren. Als je maar op je intuïtie durft en leert te vertrouwen. En je écht open kunt stellen voor een dier. Als klein kind communiceerden we ook op deze manier, alleen zijn we dat vergeten. We pakken dus in feite iets ouds en vertrouwds weer op.

Ook als je ooit al eens een soortgelijke cursus hebt gedaan, kan deze cursus je een stuk verder brengen. Wij werken op een unieke en vernieuwende manier en bieden je ook nog een vervolg op maat.

De opbouw van de cursus

We werken altijd in kleine groepjes. Zodoende is er genoeg tijd, ruimte en aandacht voor iedereen èn voor elkaars dier(en). Je krijgt richtlijnen en ‘spelregels’, advies en achtergrondinformatie en … (leuk!) huiswerk mee. Er is ook een gezamenlijke (app-)groep waarin ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Waar mogelijk werken we samen aan bepaalde situaties die dat nodig hebben (inclusief healing & intenties sturen).

Terugkomdagen

Geregeld organiseren wij terugkomdagen voor alle eerdere cursisten. Op deze dagen wisselen we onze ervaringen uit. En gaan we kijken waar we jullie in de praktijk verder in kunnen ondersteunen en aanmoedigen. Waar nodig geven we je zelfvertrouwen nog even een boost ;).

Ook gaan we gezamenlijk aan de slag met het voeren van gesprekken en is er ruimte voor het sturen van intenties. Mocht je specifieke vragen hebben, kun je die van tevoren al sturen.

Elke terugkomdag heeft een eigen thema. Aanstaande keer (22 februari 2020): Hoe ga je om met twijfels, ongeloof in je omgeving en durf je erover te praten? Natuurlijk hebben wij een heleboel tips voor je die we vrijuit met je zullen delen!

Piek & Petra

De manier waarop Petra Maartense en ik lesgeven is uniek en geheel in afstemming op dier, mens en situatie. Door mijn 12-jarige ervaring als dierentolk kan ik veel voorbeelden uit de praktijk geven. En Petra is een geboren teacher en healer. Zij is tevens journalist, schrijft artikelen en maakt documentaires. Kortom: Petra is ‘van de mensen’ en ik ‘van de dieren’.

Wat vinden anderen?

“Superleuk om de cursus te volgen en wat nog leuker was… dat het ook echt lukte!”

Sonja

“Door de cursus heeft mijn kijk op dieren zich verdiept en is de band met mijn eigen hond groter geworden.”

Els

“Ik droom al mijn leven lang om met dieren te kunnen praten. Toen kwam daar de cursus en het werkt en ik ben helemaal happy en leer zo veel van de dieren, wat zit daar een wijsheid.” 

Eddy

“Er is een hele nieuwe wereld open gegaan welke elke dag blijft verdiepen.”

Muriel

3-daagse Basiscursus in Zutphen

• 30 augustus, 13 en 27 september

Tijd: 11.00 uur tot ± 17.00 uur

Inclusief (vegetarische) lunch & wandelpauze

Lokatie: Zutphen (Marsweg 115-1)

Kosten: € 333,-

Mocht je om een of andere reden moeite hebben om de investering in een keer te betalen, neem dan contact met mij of Petra op. Dan spreken we waar mogelijk een regeling met je af.

Vragen of aanmelden?

Heb je nog vragen over de cursus dierencommunicatie? Of wil je je aanmelden of misschien wel een (groep)cursus op maat? Neem dan contact met me op.

Met dierzame groet, Piek