OVER MIJ 

Dierentolk, docent en auteur 

HeelDier

Ik ben aangesloten bij HeelDier, een samenwerkingsverband van een dierenarts en diertherapeuten. Op onze locatie in HeelCentrum Doorn zijn ook OerVoer en HeelMens te vinden. Ieder kwartaal organiseren we een themadag, rond de seizoenswisseling, zodat er laagdrempelig kennis kan worden gemaakt met de diverse disciplines. De meeste cursussen en workshops die ik geef worden op deze locatie gehouden.

DierenPerspectief

Ik ben aan DierenPerspectief verbonden, een organisatie die informeert over de betekenis van dierenwelzijn, gezien vanuit het perspectief van dieren zelf. Het doel is bewustzijn te creëren rond de wederzijdse afhankelijkheid tussen mens en dier en inzicht te geven in het werkelijke wezen van dieren. De informatie is gebaseerd op inspiraties van Marieke de Vrij en beschrijft uiterst gedetailleerd de beleving van dieren zelf. De artikelen zijn input voor een maatschappelijke dialoog over wat dieren voor ons betekenen én hoe we met dieren dienen om te gaan. Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website van DierenPerspectief.

Vragen?

Heb je vragen over mijn werk als dierentolk of over dierencommunicatie? Neem dan contact met me op.

Met dierzame groet, Piek